Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\Benny\Documents\Ctrlaltcountry\CtrlAltCountry\pagina5_bestanden\image001.jpgBeschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\Benny\Documents\Ctrlaltcountry\CtrlAltCountry\pagina5_bestanden\image001.jpgBeschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\Benny\Documents\Ctrlaltcountry\CtrlAltCountry\pagina5_bestanden\image001.jpgBeschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\Benny\Documents\Ctrlaltcountry\CtrlAltCountry\pagina5_bestanden\image001.jpgBeschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\Benny\Documents\Ctrlaltcountry\CtrlAltCountry\pagina5_bestanden\image001.jpg

 

NIEUWS

     

Wij wensen je een in alle opzichten geweldig 2019 toe! Met als het even kan natuurlijk heel veel lekkere muziekjes als bescheiden bonusje

 

In de AMA CHART is de koppositie sinds kort minstens één week lang voor MARK KNOPFLER (“Down The Road Wherever”) (1). De verzamelaar “Muscle Shoals - Small Town, Big Sound” (2) en ROSANNE CASH (“She Remembers Everything”) (3) tekenen voor de dichtste ereplaatsen.

 

Op 15 februari verschijnt “American Love Song”, de langverwachte nieuwe langspeler van RYAN BINGHAM.

 

“Elsewhere Bound” is de vooruitgeschoven single en titeltrack van het veelkleurige vijfde studioalbum van TINY LEGS TIM. Op die op 1 februari van volgend jaar te verschijnen nieuwe plaat van ‘m ruilt TLT de akoestische bare-to-the-bone-intimiteit van voorganger “Melodium Rag” in voor een wat vlezigere productie met een uitgebreide bezetting. De clip van “Elsewhere Bound” is gedraaid in Bar Venetië in Borgerhout en baadt in een sfeer van gezellige groezeligheid. Cinéma Belge met een surrealistisch kantje en een absurde knipoog naar de broers Coen. Bekijk ‘m hier.

 

Ook in de EURO AMERICANA CHART voor de maand december is de eerste plaats weer voor MALFORD MILLIGAN AND THE SOUTHERN ACES (“Life Will Humble You”). Een serieuze kandidaat voor de eindejaarslijstjes, denken wij dan… In Milligans zog ander schoon volk als JD MCPHERSON (“Socks”) (2), ROSANNE CASH (“She Remembers Everything”) (3), AD VANDERVEEN (“I Was Hank Williams”) (4) en JOHN HIATT (“The Eclipse Sessions”) (5).

 

Aangekondigd voor 15 februari van volgend jaar: “What It Is”, het nieuwe album van de onvolprezen HAYES CARLL. Een eerste single ervan verscheen met “None’Ya” nu al.

 

Eentje om nu al naar uit te kijken! Op 1 februari van volgend jaar verschijnt “Riverside Hotel”, het nieuwe album van vaderlandse Americana-tandem ERIKSSON DELCROIX. Een behoorlijk verrassende nieuwe single is er met het aanstekelijke “Louisiana Hot” ondertussen al.

 

Voor haar nieuwe single ging de Canadese LINDI ORTEGA voor een hemeltergend mooie herinterpretatie van de Leonard Cohen classic “Suzanne”. Beluister het nummer hier!

 

Home